28.01.2015

Un fel de doua feluri. Plata online la taxe si impozite locale

Primăria municipiului Bacău a implementat posibilitatea achitării on-line a taxelor și impozitelor prin internet, într-un mediu total securizat, prin utilizarea unui card bancar valabil emis de orice bancă.

Problema e ca tot trebuie sa faci un drum pana acolo, dar teoretic e mai bine decat sa stai la cozi.
 De aceia
Persoanele fizice pot achita toate obligațiile fiscale datorate bugetului local accesând site-ul www.ghiseul.ro, operat de Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, după obținerea datelor de acces (nume de utilizator și parolă).

Persoanele interesate de această modalitate de plată sunt așteptate, cu actul de identitate, la sediul Direcției Impozite și Taxe Locale, din str. Mărășești, nr. 6 pentru a ridica pe loc datele de acces pentru
plata on-line a taxelor și impozitelor.

Plata online, prin www.ghiseul.ro, are următoarele avantaje: 

 - Confort, rapiditate și independență geografică și temporală (posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale oricând și oriunde); – Site securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare; - Evitarea aglomerației la ghișeele instituției; - Ecomomisirea de timp, ca urmare a eliminării timpului de deplasare la ghișeele instituției; - Modalitate facilă de eliberare a utilizatorului si a parolei de acces, aceasta realizându-se în momentul prezentării la sediul DITL; - Comision zero pentru tranzacțiile efectuate, acesta fiind suportate de către Primăria municipiului Bacău.

3 comentarii:

  1. da dar siteul primariei bacau unde afli cat ai de plata este nefunctional:

    2M EXPERT TAXE ---[SISTEM de plati electronice AVANTAX]---

    minunea cu impozitele locale online s-a terminat

    RăspundețiȘtergere
  2. You tried to access the address http://82.77.2.106/avantax/Interfata/1Start/Frm1LoginContribuabili.aspx, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
    Asta e cu "SISTEMU" de plati electronice AVANTAX - inexistent cand vrei sa existi

    RăspundețiȘtergere
  3. Dece nu functioneaza situl AVANTAX ????.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin