31.07.2013

Bacău Streetball Challenge, Ediția 3

 Concursul va avea loc în perioada 10-11 august 2013, pe terenul de sport al Colegiului Tehnic "Anghel Saligny". Ca și în anii precedenți, înscrierile se vor face online, pe situl competiției, completând formularul special ce se regăsește pe streetballchallenge.net.

Și în acest an sunt așteptate peste 50 de echipe la cele 3 categorii de concurs – Open, Open Mix și Junior. Asociația STEP Romania, alături de partenerii săi au pregătit tot felul de surprize pentru public. Vor fi incluse
în program sesiuni de breakdance și beatbox, un demo de graffiti, târg de handmade și muzica foarte bună cu care v-am obișnuit, asigurată de DJ-ul competiției, Urzi Que. Va fi amenajata o zonă de chill și chiar și o tiroliana. Nu vor lipsi concursurile de slam-dunk, freestyle, aruncări libere și de trei puncte sau noul “challenge” baschet X&0. De asemenea, în premieră pentru România, trupa Jamnastyx din Ungaria va delecta publicul cu un program special de freestyle.


La fel ca în anii precedenți, câștigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin