29.09.2011

Zilele Inimii

Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.

Evenimentul se va desfasura in ambele zile in intervalul 12.00 - 18.00, iar cei care vor lua parte la acest eveniment vor putea castiga diverse premii la concursuri pe teme de sanatate.


Ziua Inimii este un eveniment marcat international in ultima duminica din septembrie prin campanii de educare si testare a populatiei.
Romania ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste decesul din cauza bolilor cardiovasculare, 62% dintre
romani mor din cauza bolilor de inima. Federatia Mondiala a Inimii recomanda in acest an o dieta sanatoasa, saraca in grasimi saturate si sare, dar bogata in fructe si legume.


Testarile se vor face in Bucuresti si in marile orase ale tarii: Arad, Bacau, Craiova, Cluj, Deva, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Brasov, Oradea, Galati, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Suceava si Constanta (locatia din bdul Aurel Vlaicu).
“Dorim sa fim alaturi de clientii nostri si in contexte sociale. “Ziua inimii” marcheaza faptul ca ne deschidem portile si catre evenimente necomerciale, cum ar fi campaniile de screening a populatiei. Suntem convinsi ca publicul apreciaza ca in timpul dedicat cumparaturilor, noi ii oferim beneficiul unor teste gratuite de sanatate. Aceasta, cu atat mai mult cu cat fiecare din noi devine din ce in ce mai ocupat si mai putin preocupat de sanatatea sa.” – spune Ioana Laura Pasca, director marketing Galeria Real. 

“Prin aceasta campanie Sensiblu doreşte să ofere clienţilor sai oportunitatea de a avea acces la informaţii despre riscurile şi posibilităţile de prevenţie în cazul bolilor cardiovasculare.
“Scopul campaniei “Ziua Inimii” este sprijinirea pacienţilor pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos.” – spune Dan Nicolescu, director marketing Sensiblu. 

Este important intai sa constientizam riscul pe care il reprezinta bolile cardiovasculare, iar apoi trebuie sa stim ca acestea pot fi prevenite. Consumul de legume si fructe proaspete este benefic pentru sanatate tocmai de aceea real,- isi incurajeaza clientii sa manance sanatos si sa participe la sesiunea de testari de la “coltul inimii”, a declarat Ofelia Iancu, Director Galerii Comerciale real,- hypermarket.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin