19.09.2011

S-a inaugurat Federatia Local Kombat Romania

Incepand din aceasta luna, Romania se poate mandri cu o Federatie dedicata unuia dintre cele mai populare sporturi ale secolului XXI si anume Federatia Local-Kombat Romania. Pentru a puncta asa cum se cuvine acest moment Vineri, 16 Septembrie 2011, Centrul de evenimente Ambasad’Or a gazduit, incepand cu orele 22.00 Semifinala Romania - Serbia in cadrul circuitului WAKO Pro Team World Grand Prix ca prim eveniment al Federatiei. Echipa Romaniei a reusit sa castige un singur meci la 66.800 Kg prin Ionut „Pitbull” Atodiresei in fata lui Aleksandar Topic in timp ce urmatoarele 4 meciuri au fost castigate de reprezentantii Serbiei dupa cum urmeaza:

-60 Kg: FLORIN LUPU vs Milos Anic Milos Anic a castigat la puncte

- 75 Kg MIHAI BARBU- vs Stevan Zivkovic Zivkovic a castigat lupta la puncte
-81,4 VIOREL BUTNARU- KG vs Uros Bogojevic Bogojevic a castigat la puncte
-94.1 KG ANDREI STOICA vs Jovan Kaludjerovic Jovan Kaludjerovic a castigat prin TKO Astfel, Serbia s-a calificat in Finala pe echipe a circuitului WAKO Pro Team World Grand Prix ce se va desfasura la sfarsitul acestui an. Pana atunci, urmeaza sa fie disputate sferturile de Finala dintre Spania si Rusia iar castigatoarea va intalni deja calificata Ungaria in Semifinale. Producatorul Executiv al Circuitului WAKO Pro la nivel mondial si Presedintele SUPERKOMBAT, promoterul Eduard Irimia a facut cateva comentarii in legatura cu evenimentul ce a avut loc pe 16 Septembrie si totodata a anuntat

Programul urmatoarelor Gale ce urmeaza a fi produse de acesta incepand cu 1 Octombrie 2011. Eduard Irimia a subliniat faptul ca in cadrul acestei Gale pozitia sa oficiala a fost cea de Producator Executiv al Federatiei Mondiale si nicidecum cea de reprezentant al echipei Romaniei. Aceasta precizare a fost necesara pentru a nu fi considerat subiectiv in comentariile avute referitor la acest eveniment. Eduard Irimia a fost deranjat de faptul ca reprezentantul Wako Pro Romania, Nicusor Stan, nu a fost consultat in egala masura cu reprezentantul Serbiei in cazul controversatei decizii luate in cazul meciului de la categoria 81,4 Kg in care Uros Bogojevic a fost declarat castigator.

Acest rezultat a fost contestat de Delegatia romanului Viorel Butnaru, arbitrajul fiind considerat subiectiv. In calitatea sa de Presedinte al SUPERKOMBAT, Eduard Irimia a anuntat programul Circuitului Premium Suberkombat pe reguli K-1 pentru aceasta toamna. Circuitul Superkombat este transmis live pe EUROSPORT si va revini incepand cu luna octombrie cu ultimele doua WORLD Grand Prix si in noiembrie cu Marea Finala ce se va desfasura in orasul german Frankfurt .

Prima Gala a acestui Circuit va avea loc in Romania, la Braila, ca urmare a dorintei Promoterului Eduard Irimia, avand in vedere expunerea la nivel mondial de care se bucura acest eveniment fiind astfel o mare oportunitate de promovare a Romaniei. SUPERKOMBAT World Grand Prix este transmis in 83 de tari live in Europa , Africa ,Asia si Australia si in 60 de tari, in delay, in Africa si America de Sud.

In cadrul Galei vor fi prezente nume de rezonanta in lumea sportului precum STEPHAN LEKO , ERHAN DENIZ , RICARDO VAN DE BOS , CARTER WILLIAMS , CATALIN MOROSANU si multi altii. Tot in cadrul acestui eveniment sustinut la Braila vor fi prezenti si eroii Circuitului K1, Peter Aerts si Melvin Manhoef, in calitatea lor de antrenori pentru sportivii ce se vor lupta pentru castigarea premiului oferit de SUPERKOMBAT ce va consta intr-o bursa in bani si o masina editie speciala Mitsubishi Lancer Ralliart SUPERKOMBAT.

Biletele pentru Gala SUPERKOMBAT K-1 ce va avea loc pe 1 Octombrie 2011 la Braila sunt puse in vanzare de Marti, 20 Septembrie 2011, in reteaua Eventim.ro si vor costa 50 Lei in public si 200 Lei pe scaune VIP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin