06.04.2010

Norc sau Bacaul virtual

Daca ti-ai dorit vreodata sa faci un tur virtual al orasului Bacau ( street-view ), o poti face de ceva timp pe Norc.ro. E varianta romaneasca de la Google Street View. Pe mine cel putin ma fascineza doarece e varful de tehnologie la ora actuala. E un fel de ''visul din copilarie''. Dupa cum bine stiti, m-am chinuit de peste un an sa fotografiez fiecare scoala, liceu, strada din Bacau. Si in mare parte am reusit cu Hi5 Bacau. Dar Norc e altceva. Folosind tehnologia GPS si hartile Google, au reusit sa realizeze ceva minunat.

Pentru cei care inca nu-l stiu, gasiti o panorama aici.

Instructiuni:

Miscati mausul pe poza, pentru a vedea panorama completa. Apasand pe sagetile din dreapta jos va puteti deplasa prin oras. In drepta sus aveti iconita de panoramare ''full-screen''. Daca doriti harta completa a strazilor, click pe iconita cu Norc din stanga jos a panoramei.

Update: La o zi dupa publicarea articolului, Norc a adauagat si functia 3D pentru cei care detin acest tip de ochelari. Iconita o gasiti in stanga sus.Desigur, nu numai Bacaul il gasiti, ci mai toate orasele Romaniei. Spor la privit si cautat.

5 comentarii:

LinkWithin