25.03.2010

Iată noile radare nedetectabile din Bacău

Incepând de astăzi va veti intalni pe strazile patriei cu noile radare. In Bacău tocmai au ajuns zece bucăti. E adevărat că se-ntamplă mule accidente din cauza vitezei, dar parerea mea este că ele sunt nedetectabile, pentru moment. Apar imediat si detectoarele noi. Banuiesc că multi vom avea ocazia sa fim opriti de ele, dar ca să nu mai fiti nerabdatori, Inima Bacaului a filmat si fotografiat pentru d-vs. noile echipamente. Iată cum arata in interior:

Video: (interiorul masinii)



Aparatele radar ultraperformante nu emit unde, nu pot fi detectate în trafic şi pot descoperi vitezomanii de la o distanţă de peste 1.000 de metri, chiar şi noaptea. Acestea sunt montate pe maşini de poliţie noi, marca Dacia Logan Break, inscripţionate, şi au fost primite de la Ministerul de Interne. În plus, toate informaţiile şi imaginile sunt stocate pe un hard disk, fiind imposibilă fraudarea lor.



3 comentarii:

  1. Chiriac George26.03.2010, 17:19

    Felicitari pt reportaj!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va mai complicati cu tot felul de detectoare si statii. Folositi telefonul mobil pentru a afla unde sunt radarele. Aflati mai mult einfo pe www.radarsms.ro. Trimiteti mai departe la prietenii cu masini ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru site-ul radarsms.ro - ar fi mai bine sa fie scoase sunetele de pe site, nu se mai poarta, mai ales daca asculti ceva si incepe sa tipe si site-ul, lumea va inchide pagina imediat.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin