01.03.2010

Sesizare prin 112 cu saritura de la etaj

Azi 28.02.2010 orele 06.55 IPJ Bacău a fost a fost sesizat prin SNAU-112 despre faptul ca pe strada Bradului o persoana de sex femenin a sarit de la etajul I intrucât un barbat a vrut sa o violeze.


Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului iar din verificările efectuate s-a stabilit că la data de 27/28.02.2010 orele 23:00 , B. Sebastian, de 32 de ani, şi L. Constantin de 22 de ani, s-au deplasat cu un autoturism în comuna Blagesti de unde le-au luat pe M. Elena. de 20 de ani si C. Crina. de 19 ani, pentru a merge împreună la discotecă. În jurul orei 02.00, de comun acord cei patru s-au deplasat în apartamentul de pe strada Bradului, unde au consumat băuturi alcoolice şi răcoritoare până în jurul orei 05.00, când Constanţin L. s-a retras într-un dormitor pentru a se odihni. Într-o altă încăpere s-au retras B. Sebastian şi M. Elena. Nemulţumită de faptul că nu putea ajunge la domiciliul ei, întrucât bărbaţii consumaseră băuturi alcoolice şi nu erau în măsură să conducă autoturismul, C. Crina a sărit de la etajul I al imobilului.

Tânăra a fost internată la Spitalul Judeţean Bacău cu diagnosticul entorsa glezna dreapta si fractura cu tasare L1 coloana. Ea le-a declarat poliţiştilor că nu a fost ameninţată şi nici nu i s-a solicitat să întreţină raporturi sexuale. În cauză s-a întocmit dosar penal urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Prachet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin