11.12.2009

Ţeapa ''Maşina de cusut'' a ajuns la Bacău

De cateva zile Bacăul e plin de afişe care anuntă că un domn colectionar cumpără maşini de cusut, toate mărcile chiar. In vremurile noastre de criză, se oferă preturi bune, 45-50 de mii de euro. Senzational !

Desigur e o mare teapă, pentru cei care încă nu ştiu despre ce e vorba. Teapa e veche, proştii vor fi noi.

Inşelătoria functionează in mai multe feluri, dar are acelasi pricipiu: Cetăteanul sună, anuntă ca are o maşina de cusut, si este intrebat seria. Cică e verificat in baza de date, si e o maşină valoroasă, si va primi banii. DAR ! :) Trebuie să facă rost de incă o maşină care are aceeasi serie sau urmatoarea serie, că doar aşa va primi suma cea mare de bani. Deobicei il suna un anonim că are el seria, sau se publică in ziar că are altul o maşina de cusut ''intamplător cu aceeasi serie'', sau iti sugerează ''colectionarul '' de unde să o cumperi. Fraierul bucuros sună, si celalalt îi cere o sumă mica 2-3 mii de euro, în comaparatie cu suma cea mare ce o va primi. Si iată cum ramane omul nostru cu doua maşini de cusut, şi fara bani, că normal, ''colectionarul '' a dispărut..


O poza, cu unul din  sutele de anunturi care au cuprins orasul

3 comentarii:

  1. Si dupa "calitatea" afisului iti dai seama ca "suma ce urmeaza a fi castigata" e mare :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca anumite masini ar avea inauntru platina,si de aia sunt asa scumpe,da e 1 mare teapa,o sa vedem banii cand va zbura porcul))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin