11.12.2009

Campionatul Municipal de Minifotbal - Etapa a XIV

Etapa a XIV-a din cadrul Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori - Liga Bergenbier ne rezervă pe lângă o serie binecunoscută de meciuri foarte frumoase, inclusiv derby-ul acestui campionat. Astfel Tofan Sport, liderul campionatului la zi, va întâlni pe SC Andisimo, principa contracandidată, un meci care va stabili şi campioana turului de campionat.
Etapa a XIV-a va continua duminică de la ora 15.00 cu partida dintre Cartier URA şi Legendele, într-o confruntare care se anunţă deja de a fi foarte disputată, prin prisma nivelului foarte apropiat al celor două echipe, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al acestei competiţii.
Fortuna 40, o echipă încă în faza de reconstrucţie, va avea din nou un meci destul de greu în faţa celor de la SC Ermacom care se simt deja ameninţaţi după înfrângerea din etapa precedentă în faţa transportatorilor.
FC Coriolan va întâlni pe Generali Bacău, tot duminică, dar de la ora 17.00. În continuare FC Nordului se va confrunta cu X-Carp, ambele echipe având moralul ridicat după victoriile realizate în etapa trecută.

Un alt meci foarte echilibrat va fi acela dintre Nuntaşii Poşta Atlassib şi FC Afezam, duminică de la ora 19 pe aceeaşi bază spotivă Lider Sport. Dedeman, surpriza acestui tur de campionat, neînfrânţi de la preluarea echipei de către Pavăl Ionel, va juca în faţa mai tinerilor jucători de la Red Team. Iar ultimul meci al etapei a XIV-a va aduce la start pe FC Transport Bistrţa şi Gim Sport, două echipe care se prezintă pe final de tur într-o formă de excepţie, graţie şi anumitor individualităţi din sânul fiecărei echipe.
În cadrul superligii a II-a se vor juca următoarele meciuri: vineri de la ora 18.00 Autodesign vs. FC Bambus, vineri de la ora 19.00 Rochdale vs. Casa Alex, iar sâmbătă de la ora 18.00 Fair Play vs. FC Amatorii.

Programarea etapei a XIV-a – Superliga a I-a:

Ora

Echipa

Echipa

S. 17.00

TOFAN SPORT

SC ANDISIMO

D. 15.00

CARTIER URA

LEGENDELE

D. 16.00

FORTUNA ‘40

SC ERMACOM

D. 17.00

FC CORIOLAN

GENERALI Bacau

D. 18.00

FC NORDULUI

X-CARP

D. 19.00

NUNTASII ATLASSIB

FC AFEZAM

D. 20.00

RED TEAM

DEDEMAN

D. 21.00

FC TRANSPORT BISTRITA

GIM SPORT


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin