04.12.2009

Crucea Rosie Bacău sărbatoreste Ziua Internatională a Voluntarului


Evenimentul va incepe la ora 12.00 (5 decembrie), in sala de teatru a Palatului Copiilor Bacau unde va fi sustinut un spectacol de catre solistii institutiei, atat pentru voluntari cat si pentru bunici. Pentru a marca si ziua de Sfantul Nicolae, vor fi oferite cadouri varstnicilor asistati ai Crucii Rosii ce vor fi prezenti la eveniment.

Voluntarii Crucii Rosii Bacau, pe tot parcursul anului au demonstrat că prin implicarea lor au rezolvat o serie de probleme ale comunitătii bacauane.
Au desfasurat o serie de proiecte sociale care vizeaza ajutorarea persoanelor dezavantajate din Judetul Bacau cum ar fi: Caravana de Paste si Mos Craciun, Programul de ingrijire si asistenta batrani la domiciliu. Totodata, prin „Programul de ingrijire si asistentă bătrani la domiciliu” si activitatea de „Ziua varstnicului” au demonstrat că pe langa activitatile sociale voluntarii au implementat si o serie de activităti de educatie, culturale, ecologie si specifice de tineret cum ar fi: Concursul „Sanitarii Priceputi”, activitati de impădurire, schimburi de experientă cu alti tineri de la Crucea Rosie Italiană, Gala Crucii Rosii „Impreună pentru umanitate”, Zilele Crucii Rosii -133 ani de activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin