24.10.2009

Teatrul de vară Bacau a prins viaţă

Asa cum am anuntat, astăzi s-a inaugurat Teatrul de Vara din Bacau. Cele 1500 de scaune ocupate, au insufletit sala, iar teatrul de vară a renăscut precum Pasarea Phoenix. Un lucru care m-a impresionat plăcut, si la care nu mă asteptam, a fost laserul de afara, care anunta ca in acel loc, se intamplă ceva, luat exemplu de la cluburi.
Spectacolul a inceput cu elevi si profesori ai Liceului de Arta ''George Apostu'' , dupa care a urmat Teatrul Bacovia , ansamblul ''Ca la Noi'', etc...dar nu inainte de a se difuza o parte din filmul ''Bacaul de altădată'' in regia lui Vladimir Lucavetchi, despre care am scris anul trecut. Desi am vazut filmul in intregime de zeci de ori, si in seara aceasta parcă a fost pentru prima dată. Fiorii care s-au lasat după incheierea materialului, s-au simtit si in sală, chiar si la prezentatorul galei, actorul Adrian Gazdaru, care a recunoscut că a ramas profund impresionant de imaginile cu Bacaul de odinioară. Mai departe, nu am mai putut rămane. Puteti viziona cateva cadre si un filmulet din timpul spectacolului.

Publicul numeros

Primarul Romeo Stavarache, in rol de spectator


Lasere, cu ocazia lansarii


S-a ridicat cortina


Liceul de arta ''George Apostu''

Teatrul Bacovia


Ansamblul folcloric ''Ca la Noi''

Expozitie de pictura

8 comentarii:

  1. frumoasele pozele..in sfarsit oamenii care au lucrat la acest proiest au reusit sa mai realizeze ceva maret in Bacau !!Felicitari!! imi pare rau de ce am citit in dimineata aceasta in Desteptarea unde criticau teatrul de vara si faceau misto !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrarea a fost pe baza de invitatii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci..Pai eu am noroc, sunt independent si scriu ce vreau, si prefer sa scriu realitatea care a fost in acele momente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinescu Albert24.10.2009, 16:24

    Imi place la nebunie blogul tau! Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, a fost pe baza de invitatii. Dar dupa inceperea spectacolului, s-a putut intra si fara...

    RăspundețiȘtergere
  6. multzumim de aprecieri! tin sa precizez pentru cultura domnului Pop ca acel film a luat acum 1 saptamana premiul special al orasului gura Humorului la festivalul de film international "Toamna la Voronet"! precum am vazut si dat la ei pe post acel film! ... alte comentarii sunt de prisos!!! http://www.gurahumorului.info/ro/premiile-toamna-la-voronet-2009.html

    RăspundețiȘtergere
  7. frumoase poze si frumos filmulet.
    esti/sunteti a 2 pers care precizeaza cine sunt dansatorii. ai/ati stiut cine sunt?sau te-ai interesat ?
    daca mai este ceva filmat poti/puteti posta pe blog

    RăspundețiȘtergere
  8. Probabil sunt a doua persoana....nu m-am interesat, ii cunosc doar. Ar mai fi material, dar nu pot sa postez prea multe, ca nu vreau sa plictisesc cititorii. Scurt si la obiect:)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin