24.06.2009

Minunea de a Vedea - Laser Optica

Foarte multi dintre noi uitam sa apreciem darurile vietii. Daca nu ai mai vedea macar un minut, sigur ai aprecia darul ochilor. Nici macar acest articol nu-l puteai citi.

In Evanghelia dupa Ioan scrie despre Vindecarea orbului din nastere .
''Deci ii ziceau: Cum ti s-au deschis ochii?
-Acela a raspuns: Omul care se numeste Iisus a facut tina si a uns ochii mei; si mi-a zis: Mergi la scaldatoare si te spala. Deci, ducandu-ma si spalandu-ma, am vazut.''

Revenind in lumea actuala, credinta oamenilor nu mai este ca in vremurile biblice. Dar Dumnezeu cum nu-si lasa copiii in voia intamplarii, a dat darul vindecarii altor oameni. Poate nu se mai fac aceleasi minuni ca in vremea fariseilor, dar bolile ochilor au avansat sub alte forme. Glaucom, degenerescenta maculara, cataracta....etc.

Asa cum spuneam, darul vindecarii a fost transmis mai departe altor oameni. Un loc unde se trateaza oamenii este '' Laser Optica '' din Bacau. Aparatura sofisticata, diversitatea serviciilor, marci cunoscute international ca Hoya, Essilor, Zeiss, si nu in ultimul rand oameni specializati. Unii dintre colaboratori ar fi cunoscutii profesori din Iasi Prof. Univ. Dr. Costin Danut si Dr. Pr. Sp. Oft. Petraru Dumitru.

In ziua de azi, din ce in ce mai multi copii au probleme cu ochii si poarta ochelari de la varste fragede, din cauza Tv-ului si a Pc-ului. Oftalmologia pediatrica se numara si ea printre serviciile oferite de '' Laser Optica ''. Ochelarii se executa prin montajul computerizat, iar preturile pornesc de la 35 ron pentru un consult. ''Laser Optica'' nu se opreste aici. Din dragoste pentru meserie, primii 1000 de clienti vor avea parte de consultatii gratuite, pentru prescriptii de ochelari, chiar si service gratuit.


Laser Optica se afla pe strada Mihai Viteazu(langa Hotel Moldova ),intr-un spatiu modern si bine echipat.

Pentru alte detalii sunati la: 0234.55.00.88
0748.55.00.88

Cateva cadre surprinse de la fata locului:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin