26.06.2009

Alt pericol, in centrul Bacaului

Abia am scris despre Cinematograful Orizont ca find un pericol pentru trecatorii din zona, ca au si cazut alte bucati de tigla in centrul Bacaului. Mai exact de pe acoperisul Teatrului Municipal Bacovia.

Azi-noapte au cazut cateva bucati de tigla. Astazi la pranz au venit pomierii pentru a da jos si cateva tigle care dadeau sa cada. Cand au venit pomierii zona a fost imprejmuita, curatata si sper ca va ramane asa pana la remedierea problemei.

Pacat! Eu iubesc foarte mult acea cladire, fiind printre cele mai vechi din Bacau, si inca astept reconsolidarea ei. Din cate imi amintesc Teatrul a fost reconsolidat, dar nu si partea de sus, adica fostul ,,Hotel Athenee Palace'' care am inteles ca a fost revendicat. Am sa incerc zilele acestea sa dau de proprietar, sa aflu situatia, pana nu vine vreun cutremur...

Cateva poze surprinse de la fata locului:





Si in aceasta poza care am facut-o in 2008 se vede cum tigla din zona incercuita da sa cada, si azi chiar a cazut de acolo.



Asa arata Hotelul in urma cu cu peste jumatate de secol. Timpul isi spune cuvantul. Trebuie reconsolidare si renovare urgent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin