09.04.2017

Magic Laundry Bacau

Tare mi-e drag să vă povestesc despre serviciile de calitate din Bacău. Unele dintre serviciile din ce in ce mai indinspensabile, sunt cele de spalat, calcat, curatat si croitorie, o data din cauza lipsei timpului si inca o data pentru faptul ca nu poti acasa sa le acoperi pe toate. Ca si client pot doar sa recomand.
Magic Laundry Bacau este singura curatatorie umeda ecologica ce foloseste detergenti si solutii biodegradabile care nu ataca tesatura si nu sunt cancerigene, fara a deteriora culoarea sau textura materialului. Aparatura de ultima generatie, personal amabil. Sistem informatic prin care clientii sunt anuntati printr-un sms cand comanda e finalizata. Timpul scurt de procesare care poate fi si in aceeasi zi daca este posibil. 

In afara de curatatorie, echipa de la Magic Laundry oferă servicii integrate de retus si croitorieColectarea si livrarea gratuita la adresa clientului.  Preturile sunt decente avand in vedere calitatea. Un exemplu ar fi la o camasa de 7.90 lei curatat si calcat. Geci cu puf 24.90. Rochia de zi 9.90. Sacou 11.90. Cersaf de pat 6.90. Perdea 3.90 mp. Rochia de mireasă 59.90. Preturi jumatate fata de media pe tara.

 Si ce mi se pare cel mai intresant este ca are cel mai mic procent de dauna. Imi amintesc si acum cand am venit cu sacoul acasa de la una din spalatoriile destul de cunoscute din Bacau si nu mai aveam vreo 12 nasturi. Asta se numeste dauna, iar dupa mi s-a spus cand m-am intors ca trebuia sa stiu ca orice e posibil si au dat din umeri.


Chiar recent am mai incercat un produs destul de dificil de curatat si care valora destul de mult, unde la cateva spalatorii mi-au spus ca e pe riscul meu iar la Magic m-au rezolvat fara niciun risc. Jos palaria!

Alte detalii care conteaza ar fi ca:
  • Nu se spala la gramada daca sunt produse delicate
  • Atentia pt detalii.
  • Saci individuali pentru orice produs finit.
  • Parcare subterana
  • Posibilitatea folosirii cosurilor de transport ale hipermarketului
Magic Laundry ofera primul sistem de curatare profesional pe baza de apa care a obtinut aprobarea The Woolmark Company ca alternativa perfecta pentru ingrijirea tesaturilor si hainelor delicate care erau pana acum curatate folosind solventi chimici. Deci prefer companiile care sunt atente si cu mediul.

Sediul Magic Laundry se afla in incinta centrului comercial Cora Bacau.

Program  de Luni pana Duminica intre orele 9:00 si 21:00.

Comenzi pentru ridicari si informatii la 0745 464 464

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin