02.03.2017

Carrefour Bacau lansează Card Plus, un nou program de fidelitate

Grupul Carrefour lansează, începând cu 1 martie, în reţeaua de supermarketuri  Market din Bacău şi Târgu Murşs, un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai nouă modalitate pentru clienţi de a beneficia de sute de promoţii suplimentare şi reduceri semnificative la produsele  alimentare şi nealimentare. Mai mult, clienţii vor avea parte de cadouri cu ocazia zilei de naştere şi de ziua numelui, iar la lansare, toată luna Martie, clienţii care cumulează cumpărături cu cardul în valoare de 350 de lei castigă garantat 10% reducere la primul bon de cumpărături din luna Aprilie.
   
Card Plus este lansat în premieră în oraşele Bacău şi Târgu Mureş, acolo unde, începând cu 1 martie,
clienţii pot solicita acest card direct de la punctele special amenajate în supermarketurile Market. După completarea unui formular de înscriere electronic, clientii intră în posesia cardului care este disponibil direct şi gratuit. Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături. Odată cu Card Plus, clienţii vor primi şi 3 minicarduri detasabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca întreaga familie să se bucure de aceleaşi avantaje.
Lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promoţii pe care le pot gasi în catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, în secţiunea dedicată cataloagelor : www.carrefour.ro/cataloage.

Care sunt beneficiile Card Plus?
Reduceri substantiale, zilnic, la sute de produse;
10% reducere de ziua de naştere - pentru a beneficia de reducere clientul trebuie să-şi înregistreze data de naştere la înscriere;
Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;
Bonuri de cumparaturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare;
În funcţie de campania derulată în Market, reduceri de până la 25% la toate produsele dintr-o anumită gamă, direct pe bonul de casa;
Înscriere rapidă în programul Card Plus, direct la locurile special amenajate în magazin;




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin