10.03.2017

Premieră "Dragostea celor trei Portocale" la Teatrul Municipal "Bacovia"

Teatrul Municipal "Bacovia" prezintă duminică, 12 martie 2017, începând cu ora 11.00, Premiera piesei "Dragostea celor trei Portocale" în regia Ovidiu Lazăr și scenografia Marian Văsii.
Inainte de marea premieră, teatrul organizează și o repetiţie nocturnă, sâmbăta 11 martie, începând cu ora 18.00, la care deopotrivă adulți și copii sunt invitați.Auzim adesea adulți spunând că le este greu să ajungă la spectacolele propuse de secția de ANIMAție, care au loc de obicei începând cu ora 11.00. Așadar, măcar pentru o seară, facem teatrul de animație disponibil și celor ce le place să doarmă până mai târziu.

Sinopsis:

 
În miezul Lunii și, uneori, în portocale, stă ascuns un domn ciudat, un fel de Mag, care pare a fi rău, dar care, de fapt, ne iubește și ne supune la tot felul de încercări, ca să aflăm cine suntem și cum este

viața. Și tot așa, unele prințese se cred portocale (sau unele portocale se cred prințese) și, din frica de a nu muri mâncate de oameni, se prefac că mor de sete și chiar pare că mor... Dar totul nu este altceva decât un joc pe care merită să-l jucați și acasă, cu cei pe care îi iubiți, pentru că, la urma urmei, joaca e o formă de a iubi…

Un spectacol unic. O promisiune a unui teatru altfel. Cum adică altfel ?
Adică, un teatru care îl aduce pe cel mic alături de cel mare în sala de spectacol.
Un teatru pentru bucuria celui mic și visarea celui mare. Un teatru tânăr cu chef de joacă. Un spațiu UNIVERSAL al visării, pentru că visul se întâmplă la orice vârstă. Un teatru pentru cel mare, care are disperată nevoie să nu uite de copilul din el.
A VISA este un dar excepțional ! Visând poți zbura, poți evada, poți avea lumea în propria ta taină. Doar visând, visele pot deveni realitate sau poți face din realitate vis. Trebuie să doar să crezi !

Distribuţia:
O Portocală - Andreea Sandu
Magul din Lună - Laurenţiu Budău
Un Copil Energic - Ion Coșa
Un Copil Răzvrătit - Mihai Chihaia
Un Bătrân Copil - Marian Puiu Gheorghiu
Cealaltă Portocală - Neagu Alina Vasilica
Alta Portocală - Denise Ababei
Un Prinț - Ciprian Cârstiuc
Un Arlechin - Tiberiu Gabor-Bitere

Regia artistică: Ovidiu Lazăr
Grafica și Scenografia - Marian Văsii
Spatiul sonor - Ciprian Emil Manta
Momente coregrafice - Tănasă Romeo Iulian


Biletele se gasesc la Agentia de Bilete a TMB.
Pentru rezervări ANIMATIE sunați la nr:
0753090588 - Bebe Păduraru
0753090590 - Nicolae Hamza

Prețuri bilete:
Prescolari, elevi, studenti - 8 lei
Insotiori prescolari - 12 lei
Adulti sala - 30 lei
Adulti loja - 35 lei
Pensionari - 15 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin