08.06.2016

COOLtural 2016

Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Bacău în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale (APDP), derulează în perioada 9 – 12 iunie 2016, proiectul COOLtural, un festival de muzică, dans și teatru, finanțat prin programul de voluntariat pentru liceeni Youth Bank.

Prin acest proiect, CJE Bacău susține și să promovează tinerele talente, precum și tinerii artiști, implicarea în rândul tinerilor, manifestările prin muzică, dans și teatru.

Pe parcursul a trei zile de festival, se desfășoară concursuri pe trei secțiuni: muzică, dans și teatru. În a patra zi, după premierea concurenților, va fi proiectat un film, care are menirea de a promova arta cinematografică în rândul tinerilor, dar și înțelegerea mesajului ce poate fi transmis prin această formă de artă. Cele patru evenimente se vor desfăşura în locaţii publice ale municipiului Bacău (Parcul Catedralei, Colegiul Național “Ferdinand I”, Piața Tricolorului, Colegiul Național “Gheorghe Vrănceanu”). Cât mai multe persoane vor avea acces la eveniment.

Conceptul, este unul gândit de tineri și va fi implementat tot de aceștia. Echipa Consiliului Județean al Elevilor, împreună cu voluntarii ce se vor implica în această inițiativă vor fi sprijiniți de echipa Asociației pentru Promovarea Dezvoltării Personale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin