06.04.2014

Târg de Paște 2014

CERTEXPO Bacău, agenţie specială a Camerei de Comerţ şi Industrie, organizează TÂRG DE PAŞTE în perioada 09 - 13 aprilie la Central Plaza Bacău

 In aceeaşi perioadă se va desfăşura şi Târgul de Produse Tradiţionale, unde micii producători şi
comercianţii prezenţi oferă posibilitatea tuturor vizitatorilor de a achiziţiona produse româneşti, respectiv: preparate din carne brânzeturi dulciuri produse de patiserie, miere de albine sucuri naturale. Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar accesul vizitatorilor este GRATUIT. 
 
Produsele care vor fi expuse la Târgul de Paşte sunt: confecţii de sezon pentru adulţi şi copii încălţăminte şi produse de marochinărie confecţii din piele dresuri şi lenjerie articole pentru copii decoratiuni de paşte cosmetice şi bijuterii artizanat.



La cele două manifestări promoţionale au confirmat participarea peste 60 de expozanţi – producători şi comercianţi din 11 judete, respectiv: Bistrita Năsăud,
Brasov, Constanta, Iasi, Maramures, Prahova, Suceava, Neamţ, Vaslui, Vrancea, Bacău si municipiul Bucuresti care îşi prezintă oferta comerciantilor si publicului larg din judeţul Bacău si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin