25.04.2014

Saragossa Band aduce vara în Bacău

 Vara începe pe ritmurile Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană. Muzica legendarilor artiști din trupa Saragossa Band va dezlănțui energiile estivale printr-un spectacol antrenant, pe ritmuri de samba și calypso, care va avea loc în Bacău, pe 2 iunie, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”.

Trupa concertează cu casa închisă în România încă din anii “80, artiștii fiind foarte iubiți de
români și simțindu-se în țara noastră „acasă”, după cum declară ei înșiși. Legendele celor mai reușite petreceri vor concerta la începutul acestei veri în București, Bacău, Brașov și în Timișoara.

 Hit-urile „Agadou”, „Aiko Aiko”, „Zabadak”, „Rasta Man”, „Big Bamboo” au făcut furori în anii “80 și continuă sa facă parte din programul muzical al celor mai de succes petreceri. Single-urile Saragossa Band au staționat timp îndelungat în topurile germane și europene, iar succesul colosal de care s-au bucurat în rândul publicului a determinat un val de cover-uri, mai ales pentru piesa „Agadou”. Saragossa Band este singura trupa germană care a concertat în Pacificul de Sud. Plini de energie, artiștii susțin numeroase turnee în Europa și participă la festivaluri, aducând publicului ritmurile unei veri perfecte. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Vară și online pe bilete.ro, myticket.ro și vandbilete.ro. În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa la prețurile de: 200 de lei categoria VIP, 150 de lei categoria I, 130 de lei categoria a II-a și 90 de lei categoria a IV-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin