27.04.2014

Cum ar putea arata Primaria Bacau

In fata Hotelului Moldova va fi in curand sediul noii primarii. Dupa cateva expertize, s-a stabilit ca actuala primarie nu rezista seismic la prea multe grade si este depasita din mai multe puncte de vedere. Noua primărie va avea la subteran două niveluri de parcare, dintre care unul destinat angajatilor.

Pana in momentul de fata, s-au cautat cele mai bune soluţii pentru remodelarea spaţiului public central al municipiului Bacau situat între strada Nicolae Balcescu, Bulevardul Unirii, strada Mihai Viteazu și imobilul hotelului Moldova, inclusiv zonele adiacente. Terenul propus pentru studiu are suprafata de 2.183,43mp. Printre incaperi va fi si o sala de cununii civile de 150 de locuri. Toate detaliile despre proiect le gasiti in HCL pe site-ul primariei. In continuare cateva dintre proiectele propuse.
 


















4 comentarii:

  1. Toate bune si frumoase, sper ! DAR CE FACETI CU CELEBRUL FOST HOTEL MOLDOVA ????

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie pozele 1 si 4 mi se par a fi cel mai ok. Restul nu s-ar integra absolut deloc in peisaj.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cum dar nici unul din proiecte nu arata ok in spatiul ala. Ca sa nu mai spun ca unele cladiri prorpuse sunt de un prost gust grosolan. De exemplu ce-i cladirea aia cu sfera de sticla, arata oribil si de un stil neo-rusesc sau oriental asa cum se construieste prin Rusia sau prin Orient.

    Eu cred ca spatiul ales nu avanteajeaza nici un fel de cladire, mai bine ar fi ramas la varianta de a achizitiona hotelul Moldova si modificat in primarie, cred ca era o solutie mutl mai decenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cateva din proiecte nu au prevazut nici macar 1 mp de spatiu verde si arbori, in imediata vecinatate.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin