06.06.2012

Vara Împreună si in 2012 la Fundația Sfântul Ioan Bosco

Fundația Sfântul Ioan Bosco din Bacău cu sediul în strada Tazlăului nr 9 organizează și în acest an Școala de Vară – Vara Împreună, activitate organizată în favoarea tuturor copiilor, în special a acelora care au o situație materială ce nu le permite să petreacă o perioadă a vacanței într-o tabără cât și acelora care doresc să-și ocupe o parte din vacanță într-un mod constructiv și plăcut.

„Vara Împreună” a avut un impact deosebit asupra comunității băcăuane în anii trecuți, mulțumită
numărului mare de participanți, duratei desfășurării sale și calității educative care a fost propusă și primită din partea beneficiarilor. Ediția din 2011 a avut un număr de 381 copii înscriși și peste 100 de animatori-voluntari.

Pe o perioadă de 4 săptămâni (25 iunie – 20 iulie), între orele 9.30 și 17.30, de luni până vineri, copii vor putea participa la jocuri, turnee, olimpiade, activități sportive, manuale și expresive, excursii și serate cu părinții.

Toate activitățile se realizează cu ajutorul salezienilor și al tinerilor care au ales să ofere din timpul lor liber. Ei sunt implicați în: prevenirea micilor conflicte care ar fi putut să apară între copii, instruirea lor în deprinderea activităților sportive, manuale, cultural-recreative, respectarea naturii în special la excursii, asistența și educația copiilor repartizați în grupurile lor.

Anul acesta din motive de spațiu, sunt doar 300 de locuri disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin