02.06.2012

Targ vintage pentru copii

A II-a editie a Targului vintage ”Copiii si noi”, organizata de Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale Bacau, s-a bucurat de participarea unui numar mare de copii bacauani, sambata 2 iunie 2012.

APDP a oferit cadrul si le-a daruit copiilor ocazia pentru ca ei prin joc sa se implice, sa actioneze, sa interactioneze si pas cu pas sa isi dezvolte abilitatile de viata ce le facilieaza dezvoltarea personala si le
permit sa faca fata cu succes provocarilor vietii.

Glasuri vesele, cantece si povesti au insufletit atmosfera evenimentului provocand soarele care de dimineata se legana alene printre nori sa prinda curaj si sa coboare cu ale sale raze jucause in mijlocul copiilor.
Timpul a trecut repede-repejor asa cum stim ca se duc ceasurile petrecute cu placere si iata ca s-a incheiat si editia de anul acesta, iar salutul de final a fost ”La buna vedere!”.

Facilitarea dezvoltarii personale a copiilor, tinerilor prin promovarea si a activitatilor de petrecere activa a timpului liber, a declarat Carla Popa presedinte APDP, a fost, este si va ramane unul dintre obiectivele prioritare ale asociatiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin