20.06.2012

Primul Boutique Hotel din oras - Hotel Bizant

 O casa veche de la 1920, de pe strada "Ionita Sandu Sturza" (fosta  "6 martie" ) a devenit de ceva timp primul Boutique Hotel din Bacau. Situat în centrul istoric al oraşului Bacău, Hotel Bizanţ este un hotel de 3 stele, de tip boutique care oferă un restaurant, terasa, parcare şi  saună.

Hotelurile de tip small luxury sunt o aparitie destul de rara in Romania. Construite in cladiri istorice reamenajate, in general in locatii centrale, hotelurile boutique exceleaza prin design-ul deosebit, atent la detalii si servicii personalizate, care se traduc prin fidelizarea unei clientele exigente.


Pe langa o personalitate deosebita, hotelul  are si un design aparte, de dimensiune mai mica si  ofera clientilor discretie si intimitate.  Peretii sunt decorati cu tablouri valoroase semnate de Boca, Paiu, Udrieste, etc..Cu o crama internationala, poti petrece seri romantice la muzica pianului ce vegheaza restaurantul.

Avantajul hotelului boutique este personalitatea proprie, care atrage clientii pretentiosi sau familiarizati cu
atmosfera unica a unor locuri care recreeaza stilul aristocratic de altadata sau importa elemente din alte culturi.

Servirea meselor se face in restaurantul cu circuit inchis al hotelului, fiecare meniu fiind personalizat la comanda oaspetilor si doar din ingrediente proaspete si naturale, aprovizionarea facandu-se zilnic. Bucatarul este cu o experienta internationala premiat chiar si de maestrul  Jakob Hausmann.

Un comentariu:

  1. Am participat la o aniversare in restaurant. Un meniu deosebit si bine ales pt. cina. Personalul rafinat si educat.... mai rar asa ceva la un restaurant. Ne-am simtit foarte bine si sigur o sa mai venim.....

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin