08.06.2012

Partidul Ecologist Roman a inviat in Bacau (P)

Intotdeauna am fost interesat de mersul comunitatii si de politica. Cand eram copil, imi amintesc ca ma plimbam prin centru, pe strada Mihai Viteazul si era o vitrina prafuita, cu un glob pamantesc si o masca de gaze. Mai tarziu am aflat ca era sediul Ecologistilor. Niciodata n-am auzit ceva spectaculos despre ei sau vreo actiune grandioasa.

Anul acesta electoral, am avut surpriza sa vad cea mai mare campanie pe care a avut-o vreodata PARTIDUL ECOLOGIST ROMAN, filiala Bacau. Dupa numarul de banere si materiale electorale se afla in primii 3. Teoretic asta e un semn ca le  pasa si ca isi doresc cu adevarat sa ajunga in administratie. Mi se pare normal si de bun simt avand in vedere ca trebuie sa-ti faci campanie spre deosebire de altii cu 2 banere in tot orasul.

Tot in comparatie cu cativa dintre candidati, au sloganul frumos gandit "Alegerea PERfecta" (PER fiind prescurtarea de la Partidul Ecologist Roman.) si pozele candidatilor sunt realizate ok.


Fiind  pasionat de ecologie si de culoarea verde, mi-am dorit sa fie si Partidul Ecologist mult mai implicat in viata comunitatii. Acum au ocazia sa dovedeasca ce pot fi in stare. 

Din platforma lor electorala, aflu ca  pentru fotoliul de primar, candidat este
Cristi Manolache
si pentru conducerea Consiliului Judetean este Gabriel Casaneanu. Despre Cristi Manolache am mai scris aici.


Pentru cei interesati:

Poziția 6 pe buletinul de VOT - Cristi Manolache pentru Primăria Bacău
Poziția 6 pe buletinul de VOT - Gabriel Căsăneanu pentru Președinte Consiliul Județean Bacău .
Poziția 6 pe buletinul de VOT pentru Candidații Consiliului Județean.
Poziția 9 pe buletinul de VOT pentru Candidații Consiliului Local.

Spor la ales si sa castige cel mai bun! Duminica mergi la vot!

Arunca o privire si la Marius Sescu!

Un comentariu:

LinkWithin