21.06.2012

Colectezi si castigi!

Eco-Rom Ambalaje, compania deţinătoare a licenţei “Punctul Verde” în România şi cea mai importantă organizaţie de preluare de la agenţii economici a obligaţiei de reciclare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje, a lansat campania de informare, educare şi responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje: „Ai colectat, Ai câştigat!”.

Campania se derulează în perioada 18 iunie - 28 iulie 2012, în 23 de oraşe din ţară.Astfel, băcăuanii care vin în perioada 25 iunie - 28 iulie la containerele de colectare selectivă amplasate în oraşul lor şi aduc minimum 10 deşeuri de ambalaje au şansa de a câştiga premii eco pe loc şi de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism. Mecanismul de înscriere
în tombolă este foarte simplu. Participantul va primi, de la promoterii colectării selective, pentru fiecare 10 deşeuri de ambalaje, un tichet răzuibil pe care este înscris un cod unic. Pentru a intra în tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispoziţie două modalităţi: să înscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau să îl trimită prin sms la 1899, număr cu tarif normal, valabil în toate reţelele de telefonie mobilă (Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp).

Mai mult decât atât, dacă participanţii îşi conving şi prietenii să colecteze selectiv alături de ei, şansele lor la marele premiu cresc proporţional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colectează la rândul său minimum 10 deşeuri de ambalaje, participantul primeşte un tichet în plus, având astfel încă o şansă de a câştiga un premiu eco pe loc şi o şansă în plus la tombola pentru câştigarea Marelui Premiu.

Totodată, oraşul care va strânge cele mai multe cantităţi de deşeuri de ambalaje are şansa de a primi din partea Eco-Rom Ambalaje o zonă de picnic complet amenajată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin