13.09.2011

Campanie de consultatii oftalmologice gratuite

Organizatia Judeteana Bacau a Partidului Social Democrat in parteneriat cu firma EYE VISON din Brasov organizeaza, in perioada 19 – 21 septembrie, o campanie umanitara constand in consultatii oftalmologice gratuite.

Campania consta in furnizarea de catre specialistii companiei EYE VISION a unei game largi de servicii
medicale de tipul :
- verificarea acuităţii vizuale;
- determinarea de dioptrii;
- soluţionarea viciilor de refracţie prin adaptarea de proteze vizuale (ochelari).

Campania initiata in parteneriat de catre Organizatia Judeteana a PSD Bacau si compania EYE VISON se bazeaza pe conceptual de tip “consult la domiciliu” devenit o necesitate ca urmare a faptului ca majoritatea persoanelor au o lipsa acuta de timp si mai important o lipsa de informare asupra sanatatii vederii.

Referitor la lipsa de informare si de timp s-a constat ca pacientii in majoritatea cazurilor nu cunosc faptul ca dupa o anumita varsta (35-40 ani) apar primele probleme de vedere in special la vederea de aproape (citit). Programul prelungit la calculator duce la o obosire a muschilor globului ocular aparand efecte diverse : inrosirea ochilor, dureri frontale , senzatii de nisip in ochi. Iluminatul incorect are si el efecte daunatoare asupra ochilor. Dupa 50 ani in proportie de 90% o persoana are nevoie de dioptrii atat pentru citit cat si pentru vederea la distanta ceea ce impune fie 2 perechi de ochelari, fie lentile bifocale sau progresive.


Compania EYE VISION activeaza pe piata serviciilor medicale din 2003, cand a fost infiintat primul cabinet de optica si oftalmologie computerizata. In numai 3 ani de la infiintare numarul unitatilor a crescut exponential ajungand in prezent la 7 cabinete : Timisoara, Sibiu, Targoviste, Iasi, Galati si doua Brasov. Pentru 2011 compania are in vedere deschiderea de noi unitati: doua in Iasi, una in Brasov, si una in Sibiu .

Campania se adreseaza tuturor persoanelor interesate, accentul fiind pus pe profesionalismul consultatiilor si accesibilitatea serviciilor, acestea fiind gratuite. Indiferent de varsta persoanele interesate sunt invitate in perioada 19-21 septembrie, între orele 10,30 – 16,00 la sediul PSD din Str.Pictor Aman 94C (parter), Cladirea SIF Moldova.

Relaţii la telefon:
0234 - 517627

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin