06.09.2010

"Masina de presa" a intrat in garaj

Duminica a fost ultima zi din cadrul Festivalului masinilor din revista. Trei zile de distractie, teste, emotii si noi prietenii. Incheierea s-a desfasurat intr-un cadru oficial, la restaurantul Arkadia din Arena Mall, iar cei care au ramas pana la sfarsit s-au distrat pe cinste.



Cronica celei de-a treia zi suna in felul urmator:

 Ultima masina pe care am testat-o a fost Mercedes S Klass, 4 Matic, un fel de cireasa de pe tort. Scaunul cu masaj si perne de aer  care se umflau in directia opusa volanului, ca nu cumva sa te misti de pe scaun.....plus sistemul infrarosu pe timp de noapte, pielea si mahonul, sistemul de sunet....intr-un cuvant impresionant.




Pilotul de curse Adrian Raspopa (foto) a incins caucicurile a 4 masini. Jurnalistii s-au chinuit sa termine testdrive-urile(dar n-au reusit toti).


Inainte de receptie s-au strans fisele pentru adunarea punctelor. Seara s-au decernat premiile pentru jurnalisti si pentru masini. Le gasiti mai jos.


Dupa aceste zile am tras multe concluzii. Nu am sa le detalize pe toate, avand in vedere ca a fost prima editie, il felicit pe Ovidiu Drug, organizatorul festivalului. Cele mai multe comentarii au fost lansate catre dealerii auto.
Unii au fost de nota 10 si au inteles scopul lor acolo, dar altii, parca au fost adusi cu forta. Probabil ca nu li s-a explicat prea bine ca e vorba de teste din partea jurnalistilor. Teste insemnand sa vezi ce poate masina. Dar se pare ca s-a apreciat doar stilul....feminin, ca dovada ca  pe podium au ajuns doua  finaliste.(Sanziana si Melania, care le felicit cu aceasta ocazie) Din cele cinci premii am obtinut si eu unul, unul Codrin Pop sin unul Valentin Ardeleanu. Deci cum spuneam. la urmatoarea editie imi iau fusta si merg cu maxim 50 km/h, pentru a putea lua un loc mai bun:). In acelasi timp felicit toti reprezentantii auto pentru participare si sa ne vedem cu bine la urmatoarea editie.

Cum va spuneam in prima zi si cea de-a doua zi a festivalului, am condus urmatoarele masini:

La clasa micăMitsubishi Colt, New Chevrolet Spark, VW Polo, Seat Ibiza, Nissan Note si Skoda Fabia, castigator fiind Renault Clio RS

La clasa medie New Opel Astra, Fiat Linea, Fiat Bravo, Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Volskwagen Golf 6, Audi A3 si Skoda Octavia castigator fiind Audi A4


La clasa mare :Mercedes S Klasse, Ford Mondeo, Jaguar XF, Renault Fluence, Renault Laguna 3 si Skoda Superb, castigator fiind Mitsubishi Lancer.

La categoria SUV: Mitsubishi Pajero (care a fost castigatorul) Mitsubishi ASX, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi L200, Hyundai IX 35, Range Rover Sport, Dacia Duster, Nissan Qashqai, Nissan Murano, Renault Koleos, VW Tiguan, VW Touareg, Skoda Yeti si Audi Q5.


 In continuare urmariti  un filmulet cu pilotul de curse Adrian Raspopa.


Stirile  Tv Bacau



Mai gasiti poze si aici Pana la urmatoarea editie, "Masina de presa" va ramane in garaj.

2 comentarii:

  1. Felicitari pt articol ! Filmuletul cu Adi Raspopa este super ! Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Inca o data Inima Bacaului s-a remarcat prin obiectivitate si ingeniozitate, surprinzand "inima" evenimentului....Tineti-o tot asa! :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin