26.09.2010

Let`s do it Romania s-a incheiat

Ziua de sambata 25 septembrie 2010, a intrat in istoria Romaniei ca zi de curatenie generala. De data aceasta nu s-a mai aruncat gunoiul sub pres, ci s-a strans de peste tot. Asa cum am anuntat, in Bacau, dimineata la ora 08, s-au distribuit manusi si saci in parcarea Stadionului municipal Bacau. Echipele formate au plecat in locurile stabilite, si au pus osul la treaba. Din informatiile adunate, la nivelul judetului nostru, au fost aproximativ 2500 de voluntari  - si 3500 saci stransi.
Un grup de elevi de la scoala 19, impreuna cu profesorul de geografie au plecat spre Prajesti. Lor li s-au alaturat Laura, Alina si Marius de la JCI Bacau.

Actiunea trebuia oprita la ora 15, teoretic. Dar practic la ora 19 eram la groapa de gunoi a Bacaului (mirosul de la groapa nu pote fi descris in cuvinte.....) si aruncam saci stransi de la Buhoci si Ardeoani, impreuna cu Mircea Sandulescu de la Partidul Ecologist Romansi inca doi prieteni: Daniel si Odre care au muncit toata ziua, la stransul gunoielor.


La groapa de gunoi a orasului:




 Pe lacul Bacau au fost elevi si cadre didactice din liceele Mihai Eminescu, Economic, impreuna cu Garda de Mediu Bacau,  CRE si Asociatia "Iubim Natura".(pozele de aici le gasiti la Kris  si la Contra)

Voi mai reveni cu detalii si poze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin