01.09.2010

Hello Shopping Park Bacau - O noua identitate, un start fresh!

Hello Shopping Park si-a lansat de curand campania de rebranding ce consta in schimbarea de imagine si naming a complexului comercial European Retail Park, inaugurat in 2008 de dezvoltatorul Bel Rom Real Estate pe piata din Bacau.


Procesul de rebranding reprezinta o etapa esentiala in evolutia proiectului; dupa utilizarea indelungata a brandului Promenada Mall, centrul a folosit o perioada naming-ul European Retail Park, nume care crea
confuzie si era greu de interpretat de catre consumatori. Decizia de a lansa si pozitiona pe piata din Bacau noul brand Hello Shopping Park este una strategica, bazata pe un studiu de piata realizat la mijlocul acestui an.

„Rezultatele studiului ne-au condus catre necesitatea de a reconfigura identitatea centrului astfel incat sa evidentiem cat mai clar valorile care ne definesc: HelloShopping Park este un proiect dominant pe piata din Bacau, cu un GLA de 50.632 mp si 1.400 locuri de parcare, avand in portofoliu ancore puternice precum real,- Hypermarket, Baumax, Altex, Staer, TechnoMarket, Proges, unice ca prezenta in judetul Bacau, alaturi de multi alti retaileri internationali si nationali (Kenvelo, Takko, Fox, Deichmann, Leonardo, Killtec, Toyplex, INA Center, Librariile Alexandria, etc). Pe langa diversitatea segmentului de Shopping oferim clientilor nostri un mediu prietenos si distractiv.” – a afirmat Kris Carton unul dintre proprietarii companiei Bel Rom.

Totodata aceste valori s-au reflectat si in mesajul catre consumatori, si in unul din headline-ul folosit in promovarea campaniei : „Cum e sa gasesti tot ce vrei intr-un singur loc" ».

Lansarea campaniei de rebranding coincide de altfel cu momentul relansarii proiectului prin diversificarea mixului de chiriasi in vederea adaptarii la specificul consumatorului. Astfel, Hello Shopping Park va inaugura in perioada urmatoare noi unitati: un loc de joaca, o cafenea, un restaurant, etc., iar obiectivul principal pe 2010 - 2011 este cresterea notorietatii noului brand lansat si consolidarea pozitiei pe piata.

„Dorim adaptarea strategiei de business la contextul evolutiei pietei si tocmai de aceea ne-am gandit sa ne reinventam. Obiectivul acestui rebranding este consolidarea pozitiei pe piata si promovarea valorilor centrului”- a mai declarat Kris Carton.

Obiectivul echipei care manageriaza proiectul din Bacau este de a transforma Hello Shopping Park intr-un centru comercial care sa ofere clientilor sai o experienta unica de cumparaturi si petrecere a timpului liber.


Despre BelRom Real Estate
Bel Rom Real Estate, www.belrom.com.ro este unul dintre principalii dezvoltatori prezenti pe piata de retail din Romania. Experimentat si inovativ, Bel Rom dezvolta proiecte comerciale la cea mai inalta scara si la cele mai ridicate standarde de calitate. Proiectele Bel Rom sunt exemple memorabile de eficienta si sustenabilitate, castigand astfel entuziasmul unor retaileri internationali precum: Real, Bricostore, Baumax, New Yorker, Vodafone, Media Galaxy, Staer, Cinema City, Hervis si de asemenea al comunitatilor locale. Compania a dezvoltat pana in prezent un numar de 6 parcuri de retail (&50.000 GLA per proiect) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin