19.03.2010

Trist dar adevărat !

De ce am pus acest titlu? Pentru ca ieri, conform celui mai nou site de statistici Gtopstats.com, InimaBacaului.ro a inregistrat aproape 3000 de afisari si 1000 de vizitatori(/zi).

Lucru ce mă bucura ! Dar in acelasi timp, lucrul trist il reprezintă că aceste rezultate se datorează intr-o oarecare masură si accidentului. Nu e prima oară cand observ acest lucru, de exemplu filmuletul cultural de pe youtube, cu vioara Stradivarius la Bacau, n-a depasit 200 de vizualizari. In schimb restul filmuletelor incarcate de mine, depasesc mii de vizualizari. Oare de ce suntem interesati mai mult de crime, accidente, aberatii, in loc de cultura, sport, credinta...si altele...Poate si de asta Rromania este, unde este. Nu avem nici disciplina sociala. Suntem tristi.

NU am vorbit nicodata despre traficul de pe Inima Bacaului. Am observat conform statisticilor, doar ca e in crestere in fiecare luna. Pe mine sincer nu asta ma intereseaza, ca dovada ca nu am adus in discutie niciodata subiectul. Nu sunt nici ipocrit sa afirm ca traficul nu conteaza, dar nu acesta e scopul meu. M-am bucurat foarte mult cand cineva imi aprecia munca sau un articol anume. Pentru mine calitatea articolelor este primoridala, dar si calitatea cititorilor.

A fost o onoare pentru mine cand persoane importante, si cu experienta in acest domeniu sau alte domenii, m-au apreciat. Le multumesc!

Screen Capture cu analizele de la Gtop


Datorita voua Inima a crescut si ''bate'' mai puternic. Va invit in continuare sa vizitati InimaBacaului, pentru noutati si stiri bune!

2 comentarii:

LinkWithin