26.09.2009

Azi se deschide Targul de Antichitati la Promenada Mall

Asa cum am promis aici, Inima Bacaului a amenajat deja un colt special Bacaului de altadata, la Targul de Antichitati de la Promenada Mall. Astazi 26 septembrie 2009 incepand cu ora 08:00, sunteti invitati pentru a va plimba prin atmosfera secolului trecut, data de obiectele valoroase si incarcate cu istorie.
Carti postale cu Bacaul vechi, colectia de ceasuri si numismatica, obiecte de arta, sunt doar cateva dintre atractiile care merita pentru a vizita intreg targul. Intrarea este gratuita. Voi mai reveni cu detalii.

Cateva poze din colectiile Inimii Bacaului:








3 comentarii:

  1. "ghidul" n-a fost de gasit in jur de ora 13(ma gandisem la un mic interviu cu cel care ne invitase sa calatorim prin atmosfera secolului trecut),cu aceasta ocazie am crezut ca in sfarsit o sa pot calatori si eu in timp...numai ca peste tot scria "nu atingeti !" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru intentie. Normal ca scria ,,nu atingeti,, pentru ca nu am stat acolo, deoarcece nu am vrut sa vand nimic, am facut expozitia din placere pentru bacauani. Dar ma gasiti oricand pe id ul de mess.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin