06.02.2019

Inaugurare Kaufland Bacau. S-a deschis al 3-lea magazin

Astazi, 6 februarie 2019, Kaufland-ul a inaugurat al treilea magazin la nivel local, si a lansat cardul Kaufland la nivel national. Tot la nivel national este magazinul cu numarul 121.

Situat in zona Narcisa, a treia locație s-a inaugurat sub prezenta oficialitatilor si a presei. Asa cum a declarat si viceprimarul, celor de la Kauflnad le priește in Bacau, ca altfel nu ar fi deschis al treilea magazin.  Ca si noutati cu care se deosebeste de celelalte doua puncte deja existente, ar fi:

-parcare pentru biciclete (rasteluri)
-loc de mancare interior cu produse diverse
-raion de peste proaspat si fructe de mare
-aparat de feliat painea
-aparat automat de reciclare pt. PET-uri. Aparatele sunt tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu o sumă de bani, oferită sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin. Astfel, la fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera automat un cupon de discount la achiziționarea unor produse selectate în acest sens.

Prin acest magazin s-au creat 70-75 de locuri de munca. Asa cum scriam si pe Bacaul financiar, timpul de constructie a fost unul record de 6 luni, dintre care jumatate a fost iarna.

Programul de functionare va fi de luni pana sambata de la 7.30-22.00 si duminica 8-20.

Magazinul are o suprafață totală de 4200 de metri pătrați și una de vânzare de peste 2600 de metri pătrați și oferă o parcare cu peste 200 de locuri.

















feliator de paine








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin