13.06.2014

Inaugurare celei mai noi sali de fitness - Moving Express Bacau in cadrul cora

Vorba cu mintea sănătoasă in corp sănătos a fost si va rămâne valabilă mereu. Dar pe de altă parte dacă mintea nu e sănătoasănici corpul nu are sanse mari. Posibilitatea intretinerii sănătatii a crescut prin diversificarea informatiilor si posibilitatilor de susținere. In final, mai trebuie sa pui si osul la treaba pentru sanatate.

In Bacău, tocmai s-a deschis cea mai moderna sală de fitness, in cadrul Cora, de pe strada Milcov. Moving Express este conceptul de sala de fitness introdus in tara noastra de catre Club Moving Romania. Inaugurarea a fost una pe masura, alaturi de staff dar si de antrenoarea Casei Regale, Eliza Luca.

Preturile sunt accesibile, iar pentru inceput sunt si promotii. Informații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0742.273.273 sau de pe pagina de fb

Galerie foto:





Moving Express pune la dispozitie urmatoarele facilitati: 2 sali de aerobic, zona fitness si forta, zona box, zona cardio, pista de alergare interioara, studio cycling si o zona dedicata TRX. Aparatele cu greutati regasite in cadrul salii (tip fizio-cable) sunt ergonomice si permit exercitii si antrenamente diversificate, usor de realizat, sigure si eficiente.

Alina Erbiceanu - director de marketing


Aparatele de tip circuit training sunt destinate sa simplifice felul in care abonatii fac sport. Folosind constant aceste aparate se poate remarca o crestere a performantei si a rezultatelor.

Pentru cei mai impatimiti membri, Moving Express, pune la dispozitie o zona free weights training cu greutati pentru o performanta masurabila. Sesiunile de grup se desfasoara non –stop pe toata durata programului. Antrenori renumiti au conceput programe originale si diversificate care se vor derula atat prin proiectii video (clase virtuale) cat si in clase interactive.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin