13.05.2014

Program Târg Wellness & Fitness & Beauty 16-18 Mai 2014

SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA, organizează în perioada 16 - 18 mai 2014, Wellness, Fitness & Beauty, primul târg regional din Moldova de wellness, fitness, nutriție și îngrijire corporală.

 Evenimentul își propune să aducă în același loc producători, importatori și distribuitori de echipamente wellness & bodycare, aparatură fitness, dotări saloane,  produse de înfrumusețare și îngrijire corporală, cosmetice, importante saloane de înfrumusețare, centre SPA, piscine, suplimente nutritive, produse de nutriție,  aromoterapie, produse și programe dietetice.

    Expoziția va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” din Bacău, la Pavilionul Expozițional nr.1. Pe perioada celor 3 zile de desfășurare vor avea loc clase de aerobic, zumba, fitness, kangoo jumps, ore de spinning, demonstrații de powerlifting  cu echipamente Eleiko, octane cardio and crossfit circuit susținute de Pilates Body Club, Mens Mentis, Club Moving,
TNT Club Sport, precum și demonstrații de machiaj și coafură susținute de saloane de înfrumusețare din Bacău.

    Acest eveniment oferă un bun prilej expozanților să își prezinte ofertele de servicii pasionaților de wellness, fitness & beauty și constituie în același timp pentru aceștia o importantă platformă de reînnoire a relațiilor existente, de fidelizare a partenerilor, dar și de stabilire de noi contacte și contracte.

Pentru a ajunge la Centrul de Afaceri și Expoziții ”Mircea Cancicov” se asigură transportul cu linia internă numărul 3, cu plecare de la  FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40, 17.45 și linia externă de la Autogara Bacău spre Luizi Călugăra.

Vineri 16 Mai 

12:30 Functional Training - susținut de Club Moving (30 min)
16.00 Metoda Pilates (ce este metoda Pilates, principiile exercițiilor la sol şi exerciţii pentru începători)
17:00 TRX- Florin Lupu- TNT Club Sport
18:00 Spinning- Gabriel Lupu- TNT Club Sport

Sâmbătă 17 Mai 

11.00 Spinning- Gabriel Lupu- TNT Club Sport
12:00 Pilates Spine (îmbunătățirea ținutei posturală prin metoda Pilates) - susținut de Pilates Education
13:00 Cardio Tone - susținut de Club Moving (30 min)
13:30 Prezentare produse cosmetice- Cosmetice Marea Moartă (Ithiel Brașov)
14:00 Step - susținut de Club Moving (30 min)
16.00 SPIRALS (Pilates Dance) - susținut de Pilates Education
17:00 TRX- TRX- Florin Lupu- TNT Club Sport

Duminică 18 Mai 

11.00 Pilates advanced ( o oră de Pilates la sol pentru avansați)
12:00 Bosu- susținut de Club Moving (30 min)
12:30 Demonstrații coafură Cătălin Lungu
Extragere tombolă (premii oferite de Keunne)
13:30 Tae Bo- susținut de Club Moving (30 min)
Pe toată perioada derulării evenimentului, Mens Mentis vor face demonstrații de:
- Powerlifting cu echipamente Eleiko
- Octane cardio and crossfit circuit.

Un comentariu:

 1. Daca locuiti in Bacau, sunteti interesati si va place sa duceti O VIATA SANATOASA, va invit la Expozitia "Wellness, Fitness & Beauty" - Centrul de Afaceri si Expozitii "Nicolae Cancicov", Bacau in perioada 16-18 Mai 2014. Va fi prezent si Brandul "FITNESS - COFFEE" al carui IMPORTATOR UNIC in Romania si Moldova suntem. Vino sa testezi, sa cumperi, sa devii reprezentant al:
  * "FITNESS - COFFEE" singura CAFEA 100% NATURALA din lume care a fost gandita, cercetata, dezvoltata, pentru oameni activi.
  * "FITNESS - COFFEE" 100% NATURALA, 100% BENEFICA, 100% SAVUROASA.
  * "FITNESS - COFFEE" singura CAFEA 100% NATURALA din lume in combinatie armonioasa cu plante medicinale si contimente naturale.
  * "FITNESS - COFFEE" o CAFEA care NU contine ZAHAR (indulcitori), NU contine CONSERVANTI, NU contine COLORANTI, NU contine OMG-uri.
  * "FITNESS - COFFEE" o CAFEA cu VALENTE TERAPEUTICE.
  * "FITNESS - COFFEE" considerata a fi CEA MAI BUNA CAFEA A MOMENTULUI.
  Date fiind capabilitatile ei reale, este recomandata tuturor grupelor de varste (18 ani - 90 ani). Vizitati: http://www.fitnesscoffee.ro/

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin