30.06.2010

Funky Gang Party @ Paradise

Incepand din acest weekend Paradise Summer Club & Terrace, aflat la intrarea parcarii Arena Mall, porneste la drum cu dorinta de a promova evenimente noi, nume noi, dj romani si straini, intr-un ambient placut, dotat cu un sunet foarte bun, efecte de lumini de ultima generatie, si preturi pentru buzunarul tuturor.
Vineri 2 iulie Quanticman prezinta Funky Gang Party, un eveniment care aduce alaturi 2 dintre producatorii acestei casei de discuri:

paradise 2 iulie



Horatio al carui hit "Sing with da swing" s-a aflat timp de 3 luni printre pozitiile fruntase ale clasamentului celui mai mare magazin electronic de muzica, Beatport si a detinut de asemeni locul 1 in clasamentul de vanzari al Viva Music, una dintre cele mai prestigioase case de discuri din lume.
Alaturi de Horatio, cu un stil aparte, Las Yeso, unul din cei mai noi colaboratori ai casei de discuri organizatoare, ne va delecta cu o varietate de piese cu influente melodice plecate din america de sud, vibrant sintetizate pe ritmuri de tech-house.
Alaturi de cei doi Bonssay, unul din cei mai indragiti dj de club din Bacau, va completa un eveniment marca Quanticman Records.

4 comentarii:

  1. Interesant.. asta nu e clubul ala de la mall, ala cu rosu si cu alb? misto acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta petrecerea! Ne intalnim acolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa da! Petreceri cu nume noi, alt stil de muzica, de cand asteptam. Poate se mai "revergoreaza" un pic lumea de noapte.

    RăspundețiȘtergere
  4. in 31 iulie 2010 Mc-dj zulu & Dj Alberto Roquez @ Club Paradise Bacau...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin