28.06.2010

Ajutor pentru inundatii din partea Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

Familiile afectate de inundații în atenția Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului 

La inițiativa și cu binecuvîntarea PS Episcop Ioachim Băcăuanul, Consiliul Eparhial Roman a aprobat ca, din fondul de risc al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, să fie alocată suma de 5.000 de lei, la care se adaugă și materiale de construcții, pentru refacerea casei parohiale de la Sănduleni, grav afectată de revărsarea apelor.

Tot la inițiativa PS Episcop Ioachim Băcăuanul, s-a hotărît înființarea de urgență la nivelul fiecărui
protopopiat a unui fond de ajutorare a familiilor sinistrate, ca urmare a situației grele provocată de inundațiilor din această ultimă parte a lunii iunie. Ca și în cazul calamităților din anii anteriori, Centru Eparhial Roman, prin intermediul protopopiatelor, va interveni pentru ajutorarea comunităților care au fost lovite de furia apelor.

3 comentarii:

  1. Asta e cu adevarat minune dumnezeeiasca,miracol..care nu se intampla des...sa vezi biserica ca da ceva..din "fondul de risc"De obicei biserica ia..nu da .Dar apropo,..de ce are fond de "risc",joaca la bursa cumva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur...au si nu dau pentru ca iau si de pe viu si de pe mort..pentru famelie si mercedes.Sant "hades"in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  3. vedeti ca Dumnezeu aude,vede si simte cata rautate aveti in voi.nu stiti sa pretuiti cea ce aveti si ganditiva ca aveti de la EL.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin