31.10.2009

Un reactor imens, şi un şofer bun prin Bacau

In urma cu 0 oră , (la 10:30), un trailer cu GABARIT DEPASIT, a traversat Bacăul. Dupa cum se vede si in imagini, incărcătura este imensă, si trebuie apreciate abilităţile de condus ale soferului. Transportul este plecat de miercuri, 28 octombrie, din Bucureşti, către societatea Rafo Oneşti si este vorba de cel mai mare reactor industrial construit în România. În baza proiectului de modernizare-investiţii lansat la Rafo, comanda pentru acest utilaj a fost emisă prin firma Walter Tosto din Italia, care a realizat reactorul la FECNE - Fabrica de Echipamente pentru Centrale Nuclearo-Electrice Bucureşti (fosta IMGB). Transportul excepţional al reactorului, care are nu mai puţin de 300 de tone şi componente speciale, este asigurat de firma Van der Vlist, pe traseul Bucureşti - Urziceni - Buzău - Adjud - Oneşti, şi va ajunge la Rafo . Pozele sunt surprinse in zona Ura, de către Botomei Valentin.



8 comentarii:

  1. L-am vazut si eu, locuiesc in zona Narcisa, apreciez soferul, conduce excelent.

    RăspundețiȘtergere
  2. E imens! Dar nu inteleg de ce vine de la Aeroport :-? ?

    RăspundețiȘtergere
  3. A mers pe breteaua aeroprtului pt. ca nu incapea pe sub poduletul de la ura, care dealtfel ar trebui desfiintat, deoarece calea ferata de pe el, nu mai este functionabila de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este imens! Se imbogateste soferul dupa un astfel de drum...!
    Multumim pentru fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este imens! Soferul este un om tinerel!
    Se imbogateste dupa un astfel de drum!
    Multumim pt. poze.

    C. Mihai

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt curioasa: chestia aia cum se opreste? Ca vaporul? Pui frana la Bacau ca sa se opreasca in Buhusi? Si oare cum o fi sa depasesti asa ceva? Intreb si eu :D

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin