27.10.2009

Mircea Geoana la Bacau

Mircea Geoana s-a aflat astazi in judetul Bacau, timp de aproape o zi. A pornit la ora 10:00 din comuna Beresti-Tazlau, apoi pe santierul de la Margineni unde se construieste un sediu al Consiliului Local, iar dupa-amiaza la Agricola International.
Dupa ora 17:00 si-a lansat candidatura la presedentia Romaniei, la Sala Sporturilor din Bacau. In jur de vreo trei patru mii de oameni l-au asteptat cu pancarde, tablouri, bannere si alte materiale publicitare.

Simpatizantii Psd-ului au fosti adusi cu autocarele, din toate colturile judetului, pentru a-l sustine pe Mircea Geoana, unde au scandat de zeci de ori ''Geoana presedinte'' si s-au ridicat de cateva ori de pe scaune, ca la congresele din trecut. Aranjarea in scena a fost una americana, cu scena, reflectoare, panouri LCD, muzica, televiziuni. De la intrarea in sala a fost primit pe muzica de supans, strigat ca la concursurile de divertisment, aparand din multime cu alaiul dupa el. Nu prea am mai vazut la vreo lansare atata logistica adusa de prin alte parti. Nu mi-a parut deloc ca ar fi criza, la ce-am vazut acolo. O nelamurire mai am si eu. Desi lansarea a fost in mijlocul orasului, publicul a fost constituit 80% din mediul rural. De ce? Unde erau bacauanii?

un filmulet + 17 poze de la eveniment:






Primarul Moinestiului, Viorel Ilie

Viorel Hrebenciuc


Dragos Benea














Tipul fara un picior dandu-i flori la plecare. Il gasiti dand flori si la venirea Patriarhului in Bacau.

4 comentarii:

  1. Ce manifestatie... tipic PCR-ista...

    RăspundețiȘtergere
  2. bacauanii erau la serviciu...li se falfaia de campania oricui.

    RăspundețiȘtergere
  3. in sala sunt oameni adusi cu autocarele de la tara !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam multe poze cu aceeasi HOTI

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin