01.08.2009

Tara McDonald la Romanian Top Hits Bacau

Binecunoscuta Tara McDonald , a cantat aseara la RTH 2009. Mai jos aveti un filmulet cu melodia care anul acesta este imnul de la Liberty Parade. Tara McDonald a fost foarte prietenoasa, a dat autografe celor mici, a stat la interviuri si a facut poze cu fanii.

Alaturi de Dan Leonte

Alaturi de fani



La interviu cu Madalina




Tara McDonald canta la Bacau imnul Liberty Parade.

5 comentarii:

  1. nu stiu cati commenteaza aici pe site si sper sa nu fiu singurul dar Romania Top Hits e un dezastru ca restul spectacoleor realizate de combinatiile primariei. Scena care cica a costat in peste 120.000 de euro (vezi sursa: adevarul(punct)ro) face doar 15.000 euro doua zile de chirie .Unde sunt restul banilor ????? plus ca la pupitru pe undeva stateau penibili de la 1tvbacau nu mai zic ca era si Madalina care intreba artistii: - ce faceti aici ??!! Cocalarilor le-a placut !

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea momentan se uita si prea putini comenteaza. Vor comenta in timp. Cat despre acuzatii eu nu tin partea nimanui,ca nu am nicio treaba, dar din cate am vazut nu a fost o scena goala, ci echipata cu aparatura , cu artisti si o echipa de oameni. Si toate acestea costa mult. Nu spun ca ar fi totul curat, dar peste tot se mai invart bani. Cat despre artisti am vazut care nu stiau ce cauta acolo. Si toata lumea am vazut ca era multumita, si artisti, si spectatori, si organizatori, atat cat se poate pentru Bacau....nu cred ca toti sunt cocalari.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu toti sunt cocalari intr-adevar . toata cheltuiala a fost de 35mii euro .Restul in buzunarul lui Stava

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tare spectacolul. !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau sa intreb,stiti ceva se mai deschide un nou kaufland in bacau?dak da cand si unde.va rog frumos sa-mi rasp

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin