23.08.2009

Rusine ! Indiferenta continua...

Ieri s-a produs un accident de circulatie, soldat cu 7 raniti, la intersectia drumurilor care duc spre Vaslui si Buhoci, dupa podul peste Siret. Accidentul s-a produs din cel mai stupid motiv: lipsa unui semn de circulatie.

Contrasens a postat cateva poze de la accident . La fel si 1tv , au filmat si dat la stiri.

Oamenii declara ca semnul de circulatie lipseste demult. Chiar s-au mai produs accidente mortale in locul acela. Astazi m-am dus sa vad daca dupa accident, s-a pus semnul sau macar ceva provizoriu. NIMIC !!! Semnul ,,cedeaza trecerea'' sau ,,stop'' lipseste si astazi, desi masinile circula in continuare. Chiar si eu am trecut prin intersectie, si ma gandeam de ce platesc atatea taxe si rovignete......In locul meu, sau in locul celor 7 oameni raniti in accidentul de ieri, puteai fi chiar tu. Ce se asteapta? sute de morti? Mai jos poze si film de la accident , si inca 2 poze facute astazi, cu semnul care in continuare lipseste!






Poze facute astazi - Semnul lipseste si dupa accident

2 comentarii:

  1. Drumul spre vaslui este unul national..iar celalalt este comunal. Deci nu este nevoie de niciun semn de circulatie pt a se sti cine are prioritate

    RăspundețiȘtergere
  2. @ anonim

    Eu zic sa-ti dai demisia. Lasa vrajeala. Ca nu e nimeni obligat sa stie care-i national si comunal, pt. ca la intersectie nu e mare diferenta, amandoua arata la fel. Acolo a fost semn, si trebuie sa fie.

    Adica au fost atatea accidente, au murit oameni, si tu sustii ca e normal, sa nu fie semn. DEMISIA! Daca iti murea mama sau copilul tau, nu mai bateai campii atata!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin