30.03.2009

Prostia Omenesca -Fumatul

Un lucru foarte ingrijorator al zilelor noastre este scaderea varstei celor care fumeaza. Din ce in ce mai multi copii s-au apucat de fumat, din cauze multiple si nejustificate. Proasta informare sau lupta inegala dintre reclama pozitiva pentru tigaricontra informarii corecte a problemelor provocate de ele, imitarea persoanelor din jur, prostia, teribilismul, nestiinta, ignoranta, sunt cateva din motivele bolilor care ii vor urma pe fumatori.

Am auzit de multe ori vorbe gen,,lasa ca nu mor de la o tigara''. De la o tigara au inceput toti fumatorii ,,inraiti'' care astazi depasesc un pachet, doua pe zi. Si de murit, nu mori pe loc, ai sa mori doar mai devreme, si ai sa ai o calitate mai proasta a vietii. Spitalele sunt pline de TBC-isti, iar Romania este pe primul loc la cancer pulmonar.

Avand in vedere ca se stie cum fumatul produce cancer si alte peste 30 de boli, iar o tigara contine cateva mii de elemente toxice, mi se pare o prostie sa te apuci de fumat. Dezavantajele sunt prea multe, imbatranire prematura, cancer, scaderea bugetului, impotenta,...etc...dar avantaje ,n-am gasit nici unul...


Asa cum am spus principalul factor(luat drept scuza) a fost pana acum, lipsa informarii despre efectele negative ale tigarilor. Dar in ziua de azi se cunosc aproape toate lucrurile ingrozitoare ale tigarilor.Tu inca mai fumezi?


Recomand si urmatorul video:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin