08.01.2009

Insula de agrement Bacau

Unul din locurile de relaxare pentru bacauani este insula de agrement situata la intersectia strazilor Alexandru cel Bun, Milcov si Ioan luca Caragiale. De cand a luat ea fiinta nu prea s-a mai investit nimic in ea. In viitorul apropiat s-ar dori o modernizare a ei, care sa aduca bacaunilor un confort sporit si un loc in care merita sa petreca timpul liber, nu numai pentru gratare.

Proiectul include mai multe lucrari, la finalul carora insula se va transforma intr-un frumos parc de verdeata, apa, divertisment si relaxare. Zona debarcader, Zona de distractii pentru copii, “Kids-land”, va fi dotata cu diferite obiecte destinate jocului de copii, topogane, pista pentru masinute, scena în scopul desfasurarii unor activitati educationale, prezentari de spectacole sau teatru în aer liber pentru copii. Vor fi mai multe zone printre care cea verde, pietonala, destinata plimbarilor în aer liber, va fi dotata cu alei, gazon, diferite specii de arbusti, jardiniere. Zona sport va fi dotata cu diferite terenuri de sport, badminton, baschet, fotbal, volei, tenis si cu tribune pentru spectatori. Zona de distractii “Aqua-land” este destinata adultilor, dar si copiilor, si va fi dotata cu topogane, piscine, bazine de înot. Si nu in ultimul rand zona de plaja ce va fi dotata cu sezlonguri, umbrelute pentru plaja si nisip.

Cateva poze de la insula de agrement Bacau, si proiectul propus:












8 comentarii:

  1. face ti ceva odata!ca la mare la soare fetitele sunt goaleeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul suna prea bine sa fie pe gratis cine stie cat va fi intrarea....

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper din toata inima sa nu se finalizeze acest proiect.Insula e frumoasa asa cum este, e o oaza de verdeata si aer curat.Nu sunteti in stare sa asfaltati aleile,sa schimbati bancile acelea din plastic pe care se pune praful continuu de nu poti sta pe nici una si poate sa mai plantati ceva flori pe ici pe colo,atat ii lipseste insulei.Cum va ganditi sa taiati plopii aceia minunati de la intrare,atatia nuci,salcii si tei?Cred ca ati innebunit de tot...nu sunteti in stare sa faceti program pentru masini care intra si ies pe insula la orice ora din zi,aproape trec peste mamici cu carucioare si copilasi ce abia invata sa mearga!SA VA FIE RUSINE CA VRETI SA STRICATI UN PARC de care se bucura toata lumea doritoare de putin aer curat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se numeste insula de agrement, nu parc, asta presupune un spatiu pentru petrecerea timpului liber. Proiectul e OK era si timpul pentru un asemenea demers.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna ziua sunt gabi din bacau si am 16 si as dori sa joc baschet in carucior am mai jucat in italia si stiu sa joc dar acuma as vre sa joc si eu intro echipa daca ma puteti ajuta contactatima la nr meu de tel :0742435477 sau la id meu de mess:gabyjicmon va multumesc daca ma puteti ajuta

    RăspundețiȘtergere
  6. mai bine s-ar intari si paza prin zona insulei,misuna masini cu proxeneti fara nicio jena.era sa o incurc intr-o zi cand am luat-o la plimbare pe faleza de langa Plus.

    RăspundețiȘtergere
  7. ne am saturat de promisiuni,vrem sa vedem fapte e aiurea cand totul se face in prejma alegerilor. credeam ca avem un primar minunat dar si cu pasajul de la oituz a cam da t o in bara .oare nu se poate face nimic bun in orasul acesta. sau pus pafele pt ce sa ne ia locul de parcare ?... nu e corect asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  8. proiectul a picat. nu sunt fonduri..

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin