10.05.2014

Incepe Saptamana Nationala a Voluntarilor 2014

FUNDATIA DE SPRIJIN COMUNITAR in parteneriat cu Institutia Prefectului   Bacau si cu sprijinul Consiliului local si al Primariei Bacau , organizeaza in saptamana 12-18 Mai SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARILOR.


Mai jos, activitatile cele mai importante ale saptamanii :


Luni -“Bacaul citeste” , ora 14:30- Donare de carti Spatiu destinat proiectului- Piata tricolorului
Marti – Ziua sanatatii- Donare de sange- Organizatori “Oblio”, Interact, Pro Vranceanu”Miercuri – Targul voluntarilor Bacauani , intervalul orar 12-18, Organizator FSC, (spatiul destinat targului- Parcul Catedralei)
JOI – Ziua ecologie :  Concurs  de caiace, ora 15 - Lacul de Agrement Gheraiesti  - Organizatori CRE           
Vineri -  “Ziua portilor deschise” – Habitat for Humanity, Centrul Daniel, FSC
Sambata – Marsul bicicletelor, ora 12. Traseul propus Parcul Cancicov - Parcul Gheraiesti                    Duminica – “Voluntari la picnic” – zona propusa: Insula de Agrement

 SNV este un eveniment national anual care are loc in fiecare primavara in a treia saptamana a lunii mai, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestea ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor.


Toate activitatile SNV-ului sunt prezentate pe site-ul  www.voluntarifsc.ro

Link :http://www.voluntarifsc.ro/snv-2014

Editia 2013 a evenimentului a mobilizat peste 12.000 de voluntari in toata tara, care, prin implicarea in activitati educationale, ecologice, sociale, artistice sau pentru sanatate, au adus bucurie pentru 48.000 de beneficiari diversi.

Editia de anul acesta se desfasoara sub sloganul “Recreeaza-te prin voluntariat!”, pentru a reflecta fapul ca voluntariatul ne transforma ca oameni si ca societate si, in acelasi timp, ne ofera trairi si experiente pozitive de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin