27.11.2013

Succes la final de proiect la Esthetique Beauty Center

Unul din clientii si partenerii Inimii Bacaului, Esthetique Beauty Center Bacau tocmai a finalizat proiectul de formare profesionala a fortei de munca, cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, in parteneriat cu Infoprob Bacau si Afacov Consulting Group Covasna. Evenimentul a fost marcat printr-o conferinta de presa si un cocktail la Restaurant Dumbrava.

Şcoala ESTHETIQUE BEAUTY CENTER este autorizată de CNFPA (Consiliul Naţional de Formare
Profesională a Adulţilor) din subordinea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Asa cum va spuneam si in martie 2012, Centrul de infrumusetare Esthetique Beauty Center, din Bacau, a achizitionat, printr-un proiect cu finantare europeana in valoare de aproape 200 de mii de euro, aparate  de ultima generatie, ce ajuta la imbunatatirea frumusetii si mentinerea ei.

Printre noile aparate se numara tehnologia LPG,  Ultratone, folosit in tratamentele de slabire, anticelulita sau antiimbatrinire, pentru reducerea ridurilor, pentru detoxifiere sau tonifiere si lifting profund, complex tehnologic BDR (Beauty Defect Repair) pentru tratamente faciale, de un aparat performant pentru vaporizare si aromoterapie (Ionto Steam Concept), dar si de sisteme pentru diverse masuratori (Cell Metru pentru determinarea nivelului celulitei, cintar profesional Tanita si Sistem Foto pentru Endermologie)

Pozele le gasiti si acum pe facebook





 Investeşte în oameni! Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Axa prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii” Domeniul major de intervenţie 2.3 „Acces şi participare la formarea profesională continuă” Proiect: Acces si participare pe piata muncii prin programe de FPC - POSDRU/108/2.3/G/79417 Beneficiar: Esthetique Beauty Center - Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin