10.11.2013

Premiera : Lansare TEDx in Bacau

Lansarea conferintelor TEDx a avut loc vineri, 8 noiembrie 2013, în Aula Universității „Vasile Alecsandri”, fiind prima conferință TEDx efectuată în județul Bacău. Este operat sub o licență TED, iar întreaga echipă este condusă pe bază de voluntariat.

Foto pe facebook << click



Au prezentat: Răzvan Daba (inițiatorul și coordonatorul Speakers’ Arena), Romeo Moșoiu (consilier la Ministerul Educației Naționale, implicat în activități civice și de tineret încă din 1989), Loredana Lăcătușu (Operations Manager în Bacau pentru SCC Services România), Ionuț Budișteanu (olimpic internațional) , Adrian Iordache (Director General al HIT PARK), Adelina Sabău (pianistă, câștigătoare a numeroase
concursuri muzicale naționale și internaționale) – însoțită de Alina Ștefania Olaru și Cosmin Sipoș, și ei elevi la C.N. de Artă “George Apostu”, Cristian Andrieș (comandant de patrula în cadrul escadrilei de elicoptere la Baza Aeriană 95 din Bacău), Tedy Necula (producător și director de film) și, în final, Cristian Gog (mentalist, câștigătorul celui de-al doilea sezon Românii au talent).


Adelina Sabau & friends @ TEDx Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin