28.11.2013

Parintele Arsenie Boca - 24 ani de la plecare

Astazi, 28 noiembrie 2013, se implinesc 24 de ani de la ridicarea la cer a Parintelui Arsenie Boca. Supranumit si Sfantul Ardealului, Parintele a devenit din ce in ce mai cunoscut si va deveni un "brand" al Romaniei, desi mi se pare ca este deja. A facut multe minuni in timpul vietii si inca mai face. A fost sfatuitorul si duhovnicul multor personalitati din tara, precum celor din Familia Regala. Pana si sotii Ceausescu l-au vizitat, si le-a profetit moartea, desi ei nu au crezut. Cred ca in momentul executiei, au murit cu gandul la Parinte..... 

Cel mai mare accent l-a pus pe viata de familie si nasterea de prunci. A dus o viata de sfant, a studiat si medicina, si a dat multe explicatii duhovnicesti, dar si medicale despre viata omului.

 Am mai postat anul trecut pe Inima Romaniei,  cateva imagini de la Manastirea Prislop, din Hunedoara, unde am vizitat mormantul PARINTELUI. Zilele acestea, sunt  mii de oameni veniti, sa se inchine la mormant. Va recomand si filmuletele din articol.



Viata si minunile Parintelui Arsenie Boca (film documentar)


Am vizitat si Biserica de la Draganescu, la vreo 30 de km de Bucuresti. Este supranumita Capela Sixtina a Ortodoxiei Romane, unde Parintele a pictat scene profetice.

Arsenie Boca - Pictura Bisericii din Draganescu



Am cunoscut si un om care l-a intalnit pe parinte. E vorba de doamna Aspazia Otel Petrescu, care traieste la 40 de km de Bacau. A facut 14 ani de inchisoare comunista iar experienta cu parintele, a marcat-o. Si ei, i-a profetit ce o asteapta. Interviul il gasiti aici:



Si interviul cu chinurile inchisorii, aici:



Pana si pe facebook, exista zeci de pagini dedicate Parintelui, cu zeci de mii de fani, la care va puteti abona, cum ar fi:

https://www.facebook.com/pages/Arsenie-Boca-Omul-Lui-Dumnezeu
https://www.facebook.com/pages/Manastirea-Prislop
https://www.facebook.com/pages/PrArsenie-Boca


Va urma si un film nou documentar




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin