11.11.2013

O noua Dreapta - D.A.

Liderii organizației județene a Partidului Forța Civică au organizat o conferință de presă la sediul nou al partidului, din strada Mihai Viteazu, nr. 8. Partidul se pregateste pentru alegerile parlamentare, unde va merge pe liste comune cu Partidul Ecologist Roman (PER), cu care a facut o alianta electorala zilele acestea, numita Alianta DA.

 In 2014 se vor perfecta si aliantele cu Partidul Miscarea Populara si cu ce a mai ramas din PNTCD. Alianta DA se doreste a fi principala forta de dreapta la alegerile europarlamentare, care vor avea loc in luna mai a anului viitor.

 La intalnirea din Bacau, au fost prezenți: Adrian Mironescu – președintele organizației municipale Bacău, avocatul Laurențiu Chiciu – președintele organizației județene, Lucian Banu – secretar general și Gelu Panfil – președintele organizației oneștene. Anul viitor, pe 18 ianuarie va avea loc, la Bacău, adunarea pentru alegerile în cadrul Partidului Forța Civică.

 Fortele politice de dreapta il vor avea drept candidat unic la presedentia Romaniei pe
Mihai Razvan Ungureanu (MRU), fost ministru de externe, fost sef al Serviciului de Informatii Externe si fost premier. La alegerile prezidentiale, din decembrie 2014, Partidul Forta Civica, Partidul Miscarea Populara, Partidul Ecologist Roman, PNTCD si eventual, PDL, vor avea acelasi candidat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin