25.11.2013

Lansare de carte "Ganduri..Cuvinte..Simtiri"

Asociatia "Totul pentru un suras" si Asociatia Sindrom Down Bacau va invita vineri 29 noiembrie 2013, ora 17,00 la evenimentul de lansare a cartii "(diz)Abilitatea in experiente.Cuvinte....Ganduri....Simtiri.... ", scrisa de Sorin Georgian Ionescu si publicată de Editura Eikon. Lansarea are loc in sala de conferinte a Hotelului Decebal si va fi prefatata printr-o prezentare de Edmond Brandiu, un tanar cu dizabilitate fizica, nominalizat la Gala Persoanelor cu Dizabilitati din acest an.
Acest eveniment se doreste unul de suflet pentru bacauani, iar fondurile obtinute prin vanzarea cartii sprijina
demersurile incepute de autor inca din 2012, de a dezvolta un sistem de sustinere a pacientilor cu boli rare. Sorin Georgian Ionescu este diagnosticat cu distonie  generalizata sau "boala corpului care nu te mai asculta", tulburare neurologică de mişcare cu care acesta traieste si in ciuda careia el lupta, scrie, lucreaza in folosul oamenilor, ajuta.

Evenimentul este sustinut de Complex Hotelier Decebal si  Inan, iar organizatorii sunt Asociatia Totul pentru un suras prin Tania Loredana Diaconu si Asociatia Sindrom Down prin Gabriela Otelita.

"...Am învățat pe parcursul anilor, aparent puțini la număr, dar încărcați de multe încercări – trăiri fericite sau nu – că viața este un mister deslușit abia la capătul unui lung drum parcurs. Atunci când am tendința de a spune că am reușit să descifrez câteva dintre tainele ascunse ale vieții, constat că am parte doar de satisfacția depășirii unui mic obstacol sau a unor bariere, care apar în călătoria spre necunoscut. Atunci când reușesc să deschid o ușă, descopăr că am mai făcut un mic pas către și în labirintul care devine tot mai complicat și care poartă înăuntrul său piesele care alcătuiesc puzzle-ul destinului meu. Găsite și așezate la locurile potrivite, întregesc tabloul care definește locul și rolul meu pe acest pământ. Drumul spre împlinirea destinului este anevoios, presărat cu încercări, suferințe, uneori bucurii. Dumnezeu a avut grijă însă ....."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin