27.07.2013

Tabăra de dezvoltare personală pentru tineri YES!

 Asociația YES (Youth Evolution to Success) organizează proiectul „Tabăra de dezvoltare personală pentru tineri YES!” în perioada 15 iulie – 13 august 2013, proiect câștigat la concursul de proiecte locale al Ministerului Tineretului și Sportului prin Direcției Județene de Sport și Tineret Bacău.

 Obiectivul general al proiectului este oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber specific vacanței de vară prin intermediul educației nonformale și jocurilor educaționale, sociale, sportive și culturale pentru un
număr de 10 copii proveniți din școlile și liceele municipiului Bacău.

Proiectul are două obiective speciale: Formarea unui număr de 5 voluntari în cadrul unei sesiuni de training, în vederea susținerii activităților specifice unei tabere de dezvoltare personlală și dans destinată copiilor.

Împlicarea a 10 copii în activități educaționale non-formale și recreative a unei tabere de dezvoltare personală și dans, pe o durată de 3 zile, în perioada 3 august – 5 august 2013. Efectul pozitiv generat de proiect pe termen lung este următorul: - creșterea încrederii și a respectului de sine: copiii cu un grad ridicat de respect de sine se vor simți liberi să își exprime ideile, să își împărtășească sentimentele și opiniile într-un mod asertiv și să își asume riscurile.

  Finanțatori: Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județene de Sport și Tineret Bacău Parteneri: Club Rotaract Bacău, Club Interact Bacău, Șapte Seri, Inima Bacăului, MediaGab, Kristofer.ro, DireWolf-webdesign, Editura Rovimed Publishers.

Oferind copiilor șansa de a își clădi încrederea în sine e ca și cum i-ați oferi cheia care îi va deschide ușa succesului. Toate informațiile referitoare la proiect și la procesul de selecție sunt afișate pe site-ul Asociatiței YES (www.asociatiayes.ro) Contact: Ioan-Vladut NUȚU- 074308075

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin