16.07.2013

Camera de Comert Bacauana in delegatie la Cernauti

O delegatie a Camerei de Comerţ şi Industrie Bacău, condusă de Doru SIMOVICI, Presedinte, a efectuat, in perioada 13 - 14 iulie 2013, o vizita oficială în Ucraina, la Cernauti, la invitatia Preşedintelui Camerei de Comert si Industrie Cernauti, Vasiliy N. LYAKHOVICH. În cadrul întâlnirii, ambele părţi şi-au reafirmat dorinţa şi intreaga disponibilitate de a colabora in scopul dezvoltarii relatiilor comerciale dintre ROMÂNIA ŞI UCRAINA, si in special dintre Regiunea Cernauti si Judetul Bacau.

 In acest sens, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bacau a prezentat o radiografie a judetului, din
punctul de vedere al resurselor si potentialului economic, al situaţiei economice a judetului, distributia sectoarelor de activitate, principalii indicatori economici inregistrati de firmele din judet, valoarea exporturilor, importurilor si a investitiilor straine directe, cat si valoarea schimburilor comerciale dintre Judetul Bacau si Ucraina. Pentru exemplificarea serviciilor oferite de catre Camera de Comert si Industrie Bacau, a fost prezentat noul site www.ccibc.ro, ca fiind un important portal de afaceri si un instrument de lucru pentru mediul de afaceri.

Preşedintele Vasiliy N. LYAKHOVICH a multumit conducerii Camerei de Comert si Industrie Bacau pentru vizita efectuata, mentionand ca este interesat de cunoasterea mediului de afaceri bacauan si isi doreste sa primeasca mai multe detalii despre firmele bacauane care fac export-import cu firmele ucrainiene. În programul vizitei a fost inclusă si trecerea in revista a firmelor prezente la manifestarea expoziţională, TARGUL PETRIVSKI, organizata de Camera de Comert si Industrie si Primaria Cernauti in Piata centrala oraşului . Pentru sprijinirea dezvoltarii relatiilor comerciale dintre judetul Bacau si Ucraina, Camera de Comert si Industrie Bacau a propus realizarea unui schimb permanent de informatii privind: profilul de tara, sistemul legislativ si fiscal, oportunitati de afaceri – cereri, oferte, francize, licitatii, solicitari de joint-venture, parteneriate de afaceri, evenimente de afaceri, organizarea in parteneriat de misiuni economice, conferinte, congrese, forumuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin